Halloween-bagning

IMG_1973 IMG_1986Jeg ville bare vise jer lidt af det bagning jeg har lavet i børnehaven i forbindelse med at det jo er efterår (og halloween!). Jeg synes altså halloween er lidt hyggeligt og alt det man kan lave!

Jeg havde jo fødselsdag i tirsdags og i den forbindelse lavede jeg en halloween-kage i børnehaven; selve kagen er bare en chokoladekage (som i dette tilfælde ikke blev så godt), og så er der orange glasur på og edderkoppespind. Faktisk nemt at lave samtidig med at det ser rigtig fint ud, synes jeg.

Igår lavede jeg så græskarboller. Målet var at de skulle ligne græskar og det synes jeg faktisk også de gør. De er blevet orange og fået en pind i toppen ligesom græskar – og børnene var imponeret (som jo var det vigtigste). Græskarbollerne er lavet med græskarkød og en masse orange frugtfarve! Jeg vil ikke komme med opskriften, for jeg synes ikke de var så gode – men jeg kan heller ikke lide græskar, så mon ikke det er derfor. Hehe.

0 tanker om "Halloween-bagning"

  1. Pingback: Oktober blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *