Første efterårsdag

IMG_1953 Unavngivet

Så blev det efterårsferie! Eller, jeg har ikke ferie.. Men der er nu stadig noget hyggeligt over denne uge; der er ikke så mange børn i børnehaven og så har man mulighed for at lave nogle lidt anerledes ting end man gør i hverdagen. I dag havde vi f.eks. lavet “biograf” i børnehaven. Så der var fabrikeret billetter, vi havde fundet popcornene frem og Frost-filmen blev sat på – for hvis der er en film børnene snakker om konstant.. Ja, så er det altså frost! Og jeg må indrømme at jeg altså godt forstår dem – for jeg synes altså også at filmen er rigtig god!

Efterårstiden er nu altså ret så hyggelig! Vi har hver aften stearinlys tændt rundt omkring herhjemme, fordi det er mørkt udenfor og roen er altså en hel anden nu, end det er om sommeren. Jeg skal have fundet mig et græskar jeg kan få udhulet, så den kan komme ud (til de andre græskar) og pynte. Og så vil jeg altså på kastanjejagt en dag! Jeg har kransen fra sidste år, men vil da have flere kastanjer herhjem!

Ogogog i morgen er det saftsusme min fødselsdag! Det var egentlig meningen at jeg stå op før solen og åbne børnehaven, men jeg har nu fået lov at holde fri – og det kan jeg faktisk godt lide. Vi har fået lov at låne svigerforældrenes bil; så vi tager nok et smut i IKEA. Bare Claus og jeg. (Nu håber jeg jo så selvfølgelig bare at bækkenet/lænden ikke driller). Om aftenen (altså efter aftensmad) kommer min familie og Claus’ forældre så og holder fødselsdag med mig.

Hvad har du lavet idag?

0 tanker om "Første efterårsdag"

 1. Jeanette Henriksen

  Lyder nu hyggeligt med sådan en film dag..
  Min kæreste arbejder også i en børnehave og de havde vidst kun 2 børn i dag så han fik mega tidlig fri. 😀
  Jeg har bare putter herhjemme..

  Og klokken er over 00.00 så Tillykke med fødselsdagen. Hurra 😀
  Håber du får en super dejlig dag og at i finder lidt spændende i Ikea.
  Synes bare alle tager i Ikea i disse dage..

  Krammer <3

  P.S: Skal du forresten være med i vores Knæk Cancer Blogger Indsamling??
  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *