Baby Bazar

Jeg har i dag været til Baby og Børne Bazar i Hellehallerne med min mor. Faktisk så har jeg det lidt mærkeligt med sådan nogle bazarer, da det er brugte ting der sælges; heldigvis er mange af tingene som nye! Jeg fik da også købt lidt til lillefisen, selvfølgelig gjorde jeg det.

IMG_1941Jeg har fået et eller andet med de sko. Jeg er HELT forelsket i de små finefine sko man kan få – og jeg skal virkelig lige tage mig sammen for ikke at købe alle jeg falder over. Men helt ærlig? Prøv lige at se dem? Adidas i en størrelse lille? Jeg er i hvert fald solgt! Og så forelskede jeg mig i de finefine sko fra melton; egentlig ville jeg bare have nogle hjemmesko, men de her er meget finere!

IMG_1944 IMG_1947Og så tøj selvfølgelig. Egentlig vil jeg gerne have at tøjet er afdæmpet og så ‘neutralt’ som muligt.. Eller, det vil jeg gerne teoretisk set. Men når jeg så ser på tøj med en farvetwist, så er jeg altså solgt. Jeg synes måske faktisk ikke at lidt farve til et barn gør noget. Regnbuebukserne synes jeg er VILDT flotte, men jeg syne stadig også at der er vanvittig mange farver på. Haha.

IMG_1942Mor fik også lyst til at give ham lidt. Hummeldragten er jeg HELT vild med! Den er rigtig drenget og så er farverne bare så klare! Bukserne er simpelthen så små og søde er det næsten er ærgerligt at han ikke kommer til at bruge dem i særlig lang tid.

Udover disse ting fik jeg også købt en uro til tremmesengen, men den må I lige se på et andet tidspunkt. Den er finest når den sidder på og sengen er bare fuld af madrasser og ting til barnevognen.

0 tanker om "Baby Bazar"

  1. Pingback: Oktober blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *