Gaveønsker

Jeg er jo en af de heldige, der har fødselsdag i oktober. Den 14. oktober for at være helt præcis! Og jeg glæder mig altid som et lille barn – og i år er selvfølgelig ikke en undtagelse!  Jeg har i den forbindelse prøvet at sammensætte nogle af mine gaveønsker – også selvom jeg jo har en ‘ønskeliste‘ herinde på bloggen. Jeg ønsker mig ret mange ting, så det er bare et lille udpluk i får af se her.

gaver1. Den nye bog fra Jojo Moyes – en plus en. Jeg var helt forelsket i den anden (mig før dig), så jeg er sikker på at denne også er rigtig god!
2. Sort/hvid stribede Kähler vaser. Disse 3 små søde vaser har jeg faktisk ønsker mig i lang tid. De er så fantastiske og jeg ved lige hvor de skal stå henne herhjemme.
3. Kubus lysestagen. Jeg ønsker mig både den der er lavet til 4 lys, men også disse til 1 lys. Jeg synes de er såså fantastiske og stilede!
4. Brit parfumen fra Burberry. Jeg har haft den før, men den er desværre allerede tom – og den dufter bare så åndssvagt godt! Så selvfølgelig ønsker jeg mig den.
5. POV lysestagerne (fra menu) – jeg har set den hos pyntemynthe og den er bare så fin. Jeg ønsker mig to af dem og jeg ved lige hvor de skal være henne herhjemme; lige over tvet!
6. Kuren mod underlig og umulig hår er altså denne arganolie. Den er fantastisk!
7. Vi har en masse scanpan knive herhjemme, men jeg ønsker mig flere. Jeg vil gerne forsøge at køre det i et lime/sort tema.
8. Kähler lysestagerne; de er bare så fine! Jeg er ret så vild med kählers produkter. Ingen tvivl om det.

 Hvad står højest på din ønskeliste?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *