En stille morgen

IMG_1856

Jeg elsker altså at kunne starte mine dage stille og roligt! Så da vagtplanen idag sagde at jeg først skulle møde kl. 10.00 – tænkte jeg yes! Jeg har mange morgener der starter tidligt, så det skulle udnyttes. Jeg havde dog alligevel sat vækkeuret til klokken 8, så jeg kunne stå op og for at få lidt ud af morgnen – men da lillefisen begyndte at sparke løs, må jeg indrømme, at jeg altså lige blev liggende lidt længere. Det er en vanvittig vild følelse – og den ville jeg ikke gå glip af!

Det er altså rart ikke at skulle skynde sig om morgenen; så der er lidt tid til at lege med dyrene, hygge med morgenmaden (foran tvet bevares), få sat det ustyrlige hår og bare tage det hele i mit eget tempo. Kender du det? Jeg synes det er fantastisk! Bare alle morgener var sådan, så ville jeg ikke klage.

0 tanker om "En stille morgen"

 1. frkstubba Forfatter

  Åh. Jeg skal jo også have en lille en og jeg har faktisk tænkt tankerne om hektiske morgner – og dét glæder jeg mig ikke til. SÅ må nyde tiden som ledig, hehe.

  Men hvor lyder det bare så hyggeligt at i kan se film og alt mulig inden børnehaven 🙂

  Svar
 2. C. Stubbe

  Jeg elsker de stille morgener! Jeg holder bedst af at have ro til at spise min morgenmad og at alt foregår i et sløvt tempo. Derfor står jeg også helst op en time til halvanden, før jeg skal med bussen, sådan at jeg har tid til det 🙂

  Svar
 3. Lone Lé Munk

  Der er ikke noget bedre. Som studerende er det noget jeg sætter ustyrlig meget pris på at kunne tillade mig. Jeg tvivler så at sige på, at det er noget man kan næsten hver morgen når arbejdslivet sætter ind. Idag skal jeg møde kl. 10.00, jeg stod op kl. 7.00 og hyggede om morgenkaffen, tændte stearinlys altsammen noget de mørke morgener tillader 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg tændte også en masse lys og hyggede. Det er guld værd! Det kunne være fantastisk at finde et arbejde, hvor man havde sådan nogle morgener hver dag. Normalt plejer det kun at være i weekenden at vi har tid om morgenen til at hygge – så at kunne gøre det indimellem i hverdagene.. Det er guld værd! 🙂

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *