En lille anbefaling

Mangler i noget at læse her i weekenden? I så fald, så vil jeg da lige sladre lidt om at min veninde L har fået sig en blog (det tog lang tid at lokke hende til det!). Hun skriver bare så flot – at selvfølgelig skulle hun blogge.

Så hvis I har lyst til at følge lidt med i livet som L; single, glad og en smule skør – så kig da forbi hendes blog. Jeg lover at det er et besøg værd!

www.lemunk.bloggersdelight.dk

Hun har lige startet bloggen op, så der er (endnu) ikke så mange indlæg, men jeg kan næsten love at det kommer der! Hun har masser på hjertet og jeg er sikker på at hun gerne vil dele det meste med os alle!

0 tanker om "En lille anbefaling"

  1. Pingback: September blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *