MD-scanningen

10616402_10152728060333899_7672390660506744358_n

Se lige den fine fine baby som fylder inde min mave. Kan man andet end blive forelsket? I think not. Jeg er i hvert fald smask forelsket – og jeg glæder mig til at se ham til februar!

Igår var kæresten og jeg til scanning – faktisk er det den sidste scanning. De skulle tjekke for misdannelser, så det er selvfølgelig ret spændende. Han var næsten helt perfekt. Hjertet slog som det skulle, han har den sødeste næse og den fineste trutmund. Dog havde han væske i den ene nyre. Hvilket betyder at vi skal til en kontrolscanning i december, for at se om der er kommet mere/mindre væske der. Det er (heldigvis) ikke farligt eller noget – og en ting man ofte ser, men derfor så jeg da helst at det ikke var der.

Når det så er sagt .. Så er det altså skønt at se ham igen! Min moderkage ligger foran, så jeg har endnu ikke mærket noget (øvøv!). Så jeg ser frem til hver gang jeg kan få et lille glimt – så derfor glæder jeg mig også lidt til scanningen igen i december (endnu engang jeg skal se lillefisen).

Og høhø, jeg kom måske til at nævne et par gange hvilket køn babyen har? Så nu kan jagten på drengetøj vidst godt begynde – kids-world.dk har i hvert fald et godt udvalg!

5 tanker om "MD-scanningen"

 1. Pingback: September blev måneden .. | frk stubba

 2. pialyng

  Åh en bette dreng :D! TILLYKKE!!!
  Og dejligt at få lov til at se baby :$.. Sidder og er helt glad her på sidelinien.
  Har I så udtænkt et genialt navn endnu :D?

  Glæder mig til at være med til sådan en scanning :$. Jeg er så skruk for andre skal have børn! Så min søster slæber mig med ind for at se min kommende nevø slut november :$.

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Aw, mange tak! Jeg er SÅ glad for at han er helt perfekt 🙂 <3 ..
   Vi har snakket navne, men der er intet der bliver fast før han kommer til verden. Det kan jo være at det navn vi har tænkt, sletslet ikke passer til ham. Så det må I vente med at høre til februar 🙂

   Åh. Tro mig; scanninger er en oplevelse. GLÆD DIG! 🙂

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *