Lidt nyt skulle der til

Jeg var med min mor nede i byen i formiddags; hun spurgte om jeg bare ville med ned og kigge og selvfølgelig vil jeg det. Men vi ved jo alle, at det med ‘bare at kigge’, det kan man sjældent.. Så derfor fik jeg også lidt med hjem. Jeg har efterhånden krise hver dag med hvad jeg skal have på; for enten føler jeg det sidder stramt, underligt eller også føler jeg mig bare helt forkert på den – fordi maven jo selvfølgelig vokser.

foto 1 (2)

Jeg fandt denne kjole og jeg må indrømme, at selvom jeg ikke rigtig er en kjole-pige – så er jeg helt vild med den! Den er oversized og kan sagtens bare bruges til et par leggings.

foto 2 (1)

Og så fandt jeg denne oversized trøje. Den er helt sikkert fantastisk nu vejret begynder at blive koldere; for selvom den er langærmet, så er den stadig tynd. Jeg tænker at den kunne blive super fed med et tørklæde til. Det må jeg prøve!foto 3 (3)

Og så var jeg lige i matas med mine depend gellacks – de er taget af markedet og derfor kan man få sine penge retur (860kr – jatak!). Da jeg alligevel var derinde fik jeg lige købt mig en pudder. En pudder som ikke indeholder alt mulig skrammel – som jeg kan bruge med god samvittighed.

Hvad er dit seneste køb?

0 tanker om "Lidt nyt skulle der til"

  1. Pingback: September blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *