Min lørdag

foto 1 (2) foto 2 (1)

Jeg havde en super god dag igår! Havde i?

Jeg startede dagen ud med at sove – forholdsvis – længe. Det er ikke så tit det sker, så det er helt fantastisk når det så er. Da Claus og jeg så stod op, spiste vi morgenmad og slappede lige af. Ved middagstid tog vi hjem til Claus’ forældre for at låne bilen – vi havde nemlig aftalt med Louise og Michael at vi skulle i svømmehallen!

Men inden svømmehallen kunne vi jo liiiige nå et smut forbi Søstrene Grene; egentlig ville jeg bare have den flotteflote trådkurv som jeg så i deres reklame, men den var udsolgt (ligesom bordene igen, hehe). Så det blev bare til lidt garn og andre småting. Da vi var færdige i SG tog vi så i svømmehallen – og hvor var det bare hyggeligt! Min lænd driller, så tænkte at det nok slet ikke var en dårlig idé at plaske rundt i vandet. Den eneste ulempe ved at bade er så at man bliver så fandens træt bagefter.

Efter svømmeturen, skulle vi spise aftensmad hos L. og M. – og det var super lækkert! Det er altså bare hyggeligt, sådan noget ‘dobbeltdates’-noget. Efter aftensmaden var det tid til at spille (det gør vi faktisk næsten hver gang vi spiser sammen – og det er altså en super hyggelig ting). Denne gang var valget faldet på Partners.. Fik jeg nævnt at Louise og jeg vandt?!

Hvad brugte du din lørdag på?

0 tanker om "Min lørdag"

  1. Pingback: September blev måneden .. | frk stubba

  2. Jeanette Henriksen

    Jeg lå bare på sofaen med fødderne oppe og spillede sims.. Er totalt hooked.. 😛

    Jeg elsker Partners.. Købte det for mange år siden til min bror, kendte det ikke engang. Det er totalt yndling spil nu.. <3

    Knus <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *