Banankage m. chokolade

Igår aftes kom mine forældre på besøg – og i den forbindelse havde jeg bagt banankage. Dog fik vi aldrig smagt den, da mutti havde samme tanke og så selv havde taget kage med. Haha, det er lidt typisk os. Det betød jo så bare, at vi måtte smage kagen i dag istedet – og oh my. Den er virkelig god. Opskriften har jeg fundet på google, så det var lidt et sats. Men det er ikke sidste gang jeg bager den. Nu overvejer jeg bare hvilken type glasur der skal på den..

Unavngivet

INGREDIENSER (12pers)
– 360g margarine
– 360g sukker
– 6 æg
– 360g mel
– 2 tsk. bagepulver
– 2 tsk. natron
– 2 tsk. vanillesukker
– 2 tsk. stødt kanel
– 150g mørk chokolade
– 4 bananer

FREMGANGSMÅDE
Blødgjort margarine og sukker røres godt, så det bliver let og luftig. En af gangen røres æggene i. Pisk det godt sammen.
Alle de tørre dele (altså hvedemel, bagepulver, natron, vanillesukker og kanel) blandes sammen i en skål. Derefter sigtes det i massen og røres godt igennem.
Mos bananerne godt og kom dem i dejen, sammen med den hakket chokolade.
Bages i omkring 40-45 min ved 200 grader i en almindelig ovn.

PPPSSST! Husk jeg har gang i en GiveAway – se mere her!

2 tanker om "Banankage m. chokolade"

 1. marianne

  Hej Christina.

  Først og fremmest tillykke med den lille spire i maven. Børn er fantastiske og at være gravid er en skelsættende oplevelse i enhver kvindes liv. 🙂

  Mht den meget lækre banankage plejer vi herhjemme at få creme fraiche med en smule vanille i til. Den bliver lige lunet hvis den er blevet kold. Det smager super lækkert og er herhjemme et hit for både store og små.

  Ha en god dag og god weekend. Kh marianne

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Hejsa!

   Tak for svar 🙂

   Mange tak – vi glæder os også helt vildt til at se lillefisen. Det er så surealistisk og så stor en ting, at det slet ikke er til at forstå helt endnu.

   Uh, det lyder lækkert med creme fraiche til. Det må jeg helt sikkert lige prøve næste gang vi skal have et stykke af kagen. Tak!

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *