Instagram øjeblikke ..

Det er jo vanvittig lang tid siden jeg har vist instagram-billeder her på bloggen – og egentlig har jeg tænkt at jeg i fremtiden vil flashe IG-billederne i mine ‘ups and downs’ indlæg (om jeg får det gjort er jo så en helt helt anden ting).

Derfor har jeg fundet billeder frem helt tilbage fra sommerferien. Ja, det er længe siden jeg har flashet lidt billeder her på bloggen for jer (altså fra IG) – men husk, at I altid selv kan følge mig på instagram under frkstubba.

PicMonkey Collage

# Sådan ser det ud i soveværelset. Jeg havde lige en periode, hvor jeg havde brændende fødder (hvad fanden er det også for noget?), hvor det hjalp at ligge med hovedet i fodenden. Det var ret underligt – men det virkede!
# Nogle gange kan kærestemanden altså være ret så sød; fx som den dag han købte finefine roser til mig.
# Sikke en mave hva?! På billedet er jeg 16+5. Dog er det ikke hele tiden min mave ser så stor ud, men det ser altså ret vildt ud!
# Mit hækleprojekt. Lige for tiden kører det faktisk derudaf og tanken om at være færdig til jul er nu mere realistisk end nogensinde. Forhåbentlig er jeg færdig før!
# Jeg har fået flashet en del mad på IG. Haha. Det er ikke fordi jeg er mesterkok eller det er nogle gode billeder, men alligevel er det altså lidt hyggeligt at dele den slags billeder.
# Min Mailofis. Det er ved at være nogle gamle dyr jeg har mig, så jeg nyder hvert et øjeblik med dem. Og han ser bare så sød ud når han sover!

Har du instagram? Skal jeg følge dig? Så skriv da dit brugernavn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *