Status på evighedsprojektet

foto 3 (3) foto 5

Det er vidst længe siden jeg har vist jer evighedstæppet. Det går langsomt(!!!) fremad – jeg ville gerne sige at jeg får hæklet lidt på det hver dag, men det er desværre ikke tilfældet. Jeg får hæklet lidt engang imellem – så det tager tid. Meget længere tid end jeg havde regnet me at det ville tage da jeg gik igang. Men! Jeg har et mål om at jeg vil være færdig med den juleaften; og det virker umiddelbart realistisk. Men nu må vi se.

Planen er at farverne hver især skal bruges 4-5 gange – og jeg er kun igang med 2. runde af farver.. Så jeg har kun lavet omkring 1/5 af tæppet. Puh. Det lyder godt nok ikke af ret meget, men jeg kan da se jeg kommer længere for hver gang!

Husk jeg også har igang i en GiveAway. Tryk HER for at læse mere og deltage!

0 tanker om "Status på evighedsprojektet"

 1. Pingback: Babytæppe | frk stubba

 2. Jeanette Henriksen

  Som du nok har lagt mærke til at jeg igang med at lære mig selv med at hækle. 😀
  Jeg har gang i mit 4 projekt som er et etui til mine hækle nåle.. Jeg overvejer også at gå igang med sådan en tæppe, først tænke jeg at jeg ville lave et med firkanter, men tror faktisk jeg efter hånden er mere til striber som du er igang med.

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Øvelse gør mester! 🙂 .. Synes du ikke også det er hyggeligt at hækle?
   Jeg startede jo også med at lave firkanter, men jeg blev ikke tilfreds med samlingerne så det opgav jeg igen. Haha. Jeg hækler og hækler når jeg har tid nu, for jeg VIL have den færdig til jul. Jeg har et projekt til baby også, som jo gerne skulle være færdig til februar 😉

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *