Giveway // Easyfoot

Så blev det tid til endnu en GiveAway her på bloggen. Som tidligere nævnt havde jeg fået lov til at forære nogle Easyfoot til 5 heldige vindere. Jeps, du læste rigtigt! Det er muligt for fem af mine læsere at vinde.

foto 1

foto (1)

Fødderne fås i 2 størrelser; voksenstørrelsen og en børnestørrelsen (0-2år). Derudover fås de i orange, rød, gul, grøn, blå, sort, hvid og pink – og tanken er at hver familiemedlem får hver sin farve.

For at deltage skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg; hvor du lige husker at skrive din email også, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder! – Og så må du gerne skrive hvilke to farver du gerne vil vinde, hvis du er en af de fem heldige vindere.

Du kan vinde to pakker med easyfoot (der er 10stk i en pakke). Det er muligt at vælge mellem voksenstørrelse og børnestørrelse (0-2år); begge størrelse i farverne rød, gul, orange, grøn, blå, sort, hvid eller pink.

Du skal kommenterer inden mandag d. 8. september kl. 18.00 for at deltage. Vinderen vil blive offentliggjort på bloggen umiddelbart efter!

Jeg har fortalt lidt om min opfattelse af Easyfoot her, men jeg vil vildt gerne høre din mening om produktet hvis du vinder!

0 tanker om "Giveway // Easyfoot"

 1. Pingback: Og vinderne er fundet! | frk stubba

 2. marianne

  De er super sjove christina. De ville være meget praktiske herhjemme med 3 børn og de 2 af dem meget tæt på hinanden.. så ofte får mindstesøster storesøsters strømper på fordi de er lagt forkert på plads… så kan der i hvert fald sorteres 🙂 kh marianne

  Svar
 3. Pingback: Banankage m. chokolade | frk stubba

 4. Tulipan

  Det er da drøn-smart! Jeg kunne godt tænke mig én i voksenstr og én børnestr 🙂 Orange tror jeg ville klæde min vaskemaskine 😉

  Svar
 5. Pingback: Status på evighedsprojektet | frk stubba

 6. Annette Aarre Dalsgaard

  Ej hvor smart! Vil gerne have i voksenstr (ungerne vokser jo helt vildt hurtigt) i sort og blå

  Svar
 7. mabrsa

  Jeg synes altid at mine sokker forsvinder, de her lyder som en nem og effektiv løsning! 😀 Så jeg krydser finger for at jeg vinder. Hvis jeg vandt, vil det være lækkert, med de store i farven blå.

  – Marie // Mabrsa@live.dk

  Svar
 8. Lene Petersen

  Det var noget der kunne gør det lette at få styr på alle de forskellige strømper syntes der er mange når 3 drenge og en mand bare kom dem i vasketøjskurven. Ville være dejlig med en hold grøn eller blå i voksen størrelse

  Svar
 9. Line

  Det der må da være guds gave til mennesket… Eller bare os her hjemme der altid kæmper med at finde makkeren til de forskellige strømper! Det er et gedemarked hver gang der skal sorteres strømper 😉
  Og af farverne, vil jeg nok foretrække rød og orange – de kan umuligt blive væk i mængden!

  Svar
 10. C. Stubbe

  Åhh please, lad det være mig, så jeg aldrig mere skal være i tvivl om hvilken sok, der mangler en makker! 😛
  Og har altså lidt forelsket mig i pink og blå – de er fine og friske i farverne, lige noget man har brug for til efteråret 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *