Rofus, den lømmel!

For nogle dage siden postede jeg en video på facebook af min Rofus ‘in action’ og i skulle da ikke snydes. Så enjoy!

Jeg ville så gerne skrive at Rofus bare er SÅ dum, men han er jo egentlig ikke dum. Han er irriterende klog – altså, for klog! Så klog at jeg nogengange ikke kan udtænke hans næste plan før han har udført den. Så istedet for at skrive at Rofus er dum – så må jeg skrive at Rofus bare er (skide) irriterende.

Og da jeg havde lukket skuffen efter ham mindst 50 gange, blev jeg simpelthen så træt af ham at jeg flyttede skuffen. Det var bare en nødløsning, så jeg slap for at rende frem og tilbage. Men dyret lurede hurtigt hvor det var jeg havde gemt skuffen henne .. Dum? I don’t think so.

rofus

Nu har jeg så flyttet rundt på skufferne, så den skuffe med godbidderne (som Rofus gerne ville åbne) er øverst i kommoden og skuffen med papir og blyanter er nederst. Skuffelsen var stor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *