‘Tillykke med graviditeten’-gave

Nu er det ved at være noget tid siden godt nok, men jeg har slet ikke vist jer dette! Naja, Laura og Annette havde været så søde at købe en lille gave til os. De gange jeg har passet Najsen har hun faktisk snakket meget om at hun glæder sig til at baby kommer, for så ‘får hun en fætter eller kusine mere’. Det er lidt sjovt, at de også glæder sig til det. Det var en rigtig sød tanke, at de havde købt lidt til os! Det havde de jo ikke behøvet!

foto 3 (3)De havde købt en ‘slå om’ body og to heldragter … Jeg elsker de små neutrale detaljer der er på og det er helt klart noget jeg faktisk selv kunne finde på at købe.

foto 1Derudover fik vi også et par bukser, nogle hvide bittesmå søde strømper, en hat (som Naja mente passede perfekt til sin ferbie, hehe) og nogle stofbleer.

Udover disse ting har vi efterfølgende fået lidt forskelligt børnetøj af svigermor og så har vi også selv købt lidt. Vi er langt fra ‘færdige’, men det er altså fantastisk at kigge på alt det babytøj! Har i fx. set alt det lækre tøj fra molo?

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "‘Tillykke med graviditeten’-gave"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *