De der easyfoot

Så fik jeg mig (endelig) taget sammen til at lave et indlæg. Som jeg også skrev på facebook, blev weekenden fyldt med spontane og hyggelige planer istedet – men mere om det en anden dag. Men nu er sokkerne blevet vasket og Easyfoot er blevet testet!

Det jeg undrede mig mest over da jeg så dem var egentlig hvordan de skulle bruges, men det er ganske simpelt. De beskidte strømper skal ind i hullerne på foden. Og så smides de bare i vasketøjskurven, så de kan komme med vasken.

foto 2 (1) foto 3 (4)

Når de så er blevet vasket, så er de klar til at komme på tørresnoren og skulle tørre. Jeg var lidt spændt på om de ville blive rene i det stykke som er i foden (giver det mening?), men det virker sgu – det hele bliver rent, som hvis de var blevet smidt i på ‘normal vis’.

foto 1 (3)

Og så er det altså bare godt tænkt, at storetåen er formet som en krog, så de kan hænge på tørresnoren. Smart ikke? Så slipper man også for at skulle bruge en masse klemmer på stømper.

foto 1 (1)

Men stay tuned!

Jeg har fået en lille håndfuld af disse fødder i forskellige størrelser og farver; som jeg har tænkt mig at forære til nogle af jer søde læsere i en GiveAway. Så kan I også selv få lov at prøve dem! Lyder det ikke meget lækkert?

3 tanker om "De der easyfoot"

 1. Pingback: Giveway // Easyfoot | frk stubba

  1. frkstubba Forfatter

   De er virkelig også ret smarte! Og så er de også lidt hyggelige at se på 🙂 hehe.

   Jeg håber på at jeg får lavet GiveAwayen i løbet af ugen (kryds fingre for i morgen!), for de ligger klar. Jeg er også så småt igang med indlægget.

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *