International venstrehåndet-dag

Da jeg scrollede igennem facebook idag, faldt jeg lige over et link om at det er international venstrehåndet-dag idag (linket kan du se HER). Og jeg blev altså nødt til at blogge lidt om det – for jeg er en af dem der er blevet kaldet kejtet håndet mange gange!

2c3701e1a48e96137631df2af5fefc90

Det er ikke altid nemt at være venstrehåndet. I artiklen står der bl.a. “Det kan være et stort problem at skrive i en blok med ringe i venstre side, din hånd får mere farve end papiret, hvis du tegner med en blød blyant… for slet ikke at nævne dine værste fjender; penne med flydende blæk, computermus, dåseåbnere og højrehåndssakse.” – og det er præcis sådan det er! Jeg har en indre sejr, når jeg finder en blok som er samlet i toppen istedet for i venstre side. Det virker dumt, men det gør bare det hele lidt nemmere. Eller når man finder en hurtigtørrende kuglepen? Så fantastisk. Jeg er mange gange kommet hjem fra skole og have hånden smurt ind i farve – ikke så fedt.

Er du højre- eller venstrehåndet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *