Kender i dem?

foto 1 foto 2 (1)Kender i det med at man nogengange tror at der bor en trold i vaskemaskinen, for der mangler altid en makker til strømperne? Det skulle disse easyfoot hjælpe mod! Man tager de beskidte strømper og kommer i hullerne på foden; på den måde er strømpemakkerne samlet – og på samme tid skulle de også kunne blive rene. Det er jo næsten for godt til at være sandt!

Jeg skrev igår på facebook at jeg havde fået sådan nogle fødder med posten. De ser lidt spøjse ud og jeg må selv indrømme at da jeg så dem på hos Annette, jeg var i tvivl om hvad de egentlig skulle bruges til. Hun ringede så til mig en dag og forklarede hvad det var til – og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at teste dem og dele det med jer? Og måske trylle en lille GiveAway frem også? Og det sagde jeg selvfølgelig ja til.

Så! Jeg har lige smidt lidt forskellige par i vaskemaskinen – nogle der rigtig beskidte og nogle der er knap så beskidte for ligesom selv at se hvor godt det fungere. Men vaskemaskinen skal lige være færdig og sådan, Så I får endnu et indlæg om fødderne enten senere idag eller i morgen – hvor jeg lige fortæller hvordan det fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *