Odense Zoo

1 2 3 4

Igår var jeg afsted i Odense Zoo med Claus, mine forældre, Casper og hans kæreste. Turen har været planlagt i noget tid, for mor og far var på ferie på fyn og så kunne vi lige så godt slå det sammen. Desværre var vi ikke så heldige med vejret; det gav en del vand, men heldigvis havde vi regnslag med (jojo, det var et ømt syn!).

Men selvom det regnede var mange af dyrene aktive og ude, så det gjorde ikke så meget. Og da det gav mest vand gik vi rundt indenfor og så på aber, ledte efter dovendyr og kiggede på Søkoer (som btw jo er et ret sejt dyr?!).

Jeg havde mit kamera med, men på grund af vandet blev den dugget og var rigtig træls at tage billeder med – så jeg endte med at tage billeder med mobilen.. Så derfor er de ikke alle sammen lige gode. Jeg laver nok lige endnu et indlæg på et tidspunkt, når jeg får tømt kameraet for billeder.

Vi havde en super hyggeligt dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *