Milestone Baby Cards

foto 1 (5) foto 2 (4) foto 4 (1)

Ja, jeg ved godt at der er laaang tid til februar – og jeg havde egentlig sagt til mig selv, at jeg ville vente lidt med at shoppe til baby. Men, så kom jeg i tanke om at jeg har en veninde som havde sådan nogle søde og fine kort, som jeg bare blev nødt til at få fingrene i.

Det er 32 kort som man kan bruge, når der sker noget stort i babyens liv; fx. ‘idag er jeg 1 uge gammel’, ‘idag smilede jeg for første gang’ og så videre. Jeg synes simpelthen de er så søde og jeg glæder mig ret så meget til at kunne få dem i brug!

Kender du dem i forvejen? Hvis du er interesseret, så kan de blandt andet købes lige her (der har jeg i hvert fald købt dem). Kortene fås på både dansk og engelsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *