Når man vil forkæle dyrene ..

foto 1 (6)

foto 4 (2).. Så er det ikke altid at de er lige så glade for idéen som jeg er. Jeg ville have lavet en form for kasse i buret (udenfor), som jeg kunne fylde med jord – og så kunne dyrene ellers grave alt det de ville. Jeg ved ikke hvordan vi kom ind på det, men far nævnte at måske var sådan noget bedafgrænsning (i grøn plast) en mulighed, og faktisk tænkte jeg at det var helt genialt! Idag fik jeg så købt sådan noget og fik det sat ind i buret …

foto 1 (5)foto 2 (4) foto 2 (5) foto 3 (3)… Konklusionen er så den at det er alt alt for blødt. Det tog Rofus (den lille lort) 5 minutter at skubbe kanten ned og Mailo fulgte bare efter. Så det fungere altså ikke helt efter hensigten. Jeg tror umiddelbart at jeg må få købt mig noget træ og så lave en hård træramme istedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *