Open Air, lørdag

Anden og sidste dag til Open Air. Det er helt vildt, for jeg synes at dagene i år er gået sindssygt hurtige! Desværre.

??????????????????????????????? foto 3 (3)

Stemning i teltet var dog lidt tung fra start – folk var ret trætte da vi mødtes ved middagstid. Jeg tror måske mange havde drukket sig riiiimelig fulde om fredagen. Det er altså lidt underholdende at se, når nu jeg ikke selv drak. Men folk kom lige så stille efter det, og blev også dejlig fulde om lørdagen. Hehe.

???????????????????????????????

PicMonkey Collage

Idag kom bandet jeg havde ventet på. Igår var jeg ret meget oppe at køre over lidt forskelligt, men idag var jeg egentlig mest interesseret i at skulle høre Mads Langer og Queen Machine. Og Queen machine var HELT fantastisk! Jeg er fan! Jeg skal helt sikkert høre dem igen, for det var virkelig en oplevelse!

foto 5 (5)

Og! Så gav det bare lige pludselig vand – altså, like a whole lot! Og det kom nærmest ud af den blå luft. Det stod ned – og vi blev mega gennemblødte! Heldigvis havde vi vores telt vi kunne stå lidt i læ i. Jeg filmede lidt imens det regnede; det viser ret godt hvor vådt det hele var. Men hvordan jeg får en film fra IG herind.. Ja, det ved jeg ikke. Det må jeg lige finde ud af.

0 tanker om "Open Air, lørdag"

  1. Pingback: Queen Machine!! | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *