Open Air, fredag

Så blev det tid til årets Open Air her i Varde! Det er altid en fest og i år var ingen undtagelse. Jeg har valgt at dele weekenden op i to indlæg – så kan jeg nemlig flashe liiidt flere billeder, hehe. Hvis du er venner med mig på facebook, så kan du se flere billeder fra fredag lige HER.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Det var en rigtig god dag! Vi aftalte at mødes med de søde venner til middag (selvom musikken først startede ved 16-tiden) for at sætte gang i et par engangsgrill og starte stille og roligt op. Det var en rigtig god tanke; også selvom vi havde en kamp ved vores grill og det tog en evighed at få maden færdig. Men hyggeligt, dét var det!

PicMonkey Collage

Musikken startede som sagt kl. 16; og de første der gik på var Danser med Drenge. Det bliver altså ved med at være helt fantastisk musik – jeg elsker at man efterhånden kender dem alle og kan skråle med. Udover danser med drenge var der også LIGA, Burhan G, Dizzy Miss Lizzy Jam (som btw var mega fedt!) og Carpark North – behøver jeg sige noget til CPN? Genialt. Alt musikken (eller det jeg var inde og høre – når vi ikke sad ude i vores telt) var faktisk mega fedt!

Jeg er igang med et indlæg med billeder fra lørdag også. Så det kommer nok i løbet af i aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *