Sommer i Danmark

summersessions1

Jeg undskylder virkelig at der ikke bliver blogget ret meget; her er bare så varmt at jeg slet ikke kan holde noget ud. Jeg steger bare. Jeg havde faktisk lidt idéer til nogle indlæg, men jeg har bare ikke haft motivationen til at skulle sætte mig med computeren og så lave indlæg(gene).

Nu sidder jeg her så; og har ingen idé om hvad jeg skal skrive om. Typisk, hva? Men Jeg er igang med et indlæg om noget hækleri – jeg lovede vidst noget med en diy på at hækle rundt på et tidspunkt? Så den er jeg lige ved at få lavet. Derudover har jeg også lidt andre indlæg i ærmet.

I weekenden bliver der dog stille på bloggen igen; for der er det tid til årets Open Air – og jeg glæder mig! Det er altid sååå godt.

Hvad med jer?
Nyder I stadig sommeren, eller er I også ved at være godt mættet af varmen?

0 tanker om "Sommer i Danmark"

  1. pialyng

    Jeg kan ikke rigtig holde ud til at være uden for – så ligger på sengen, med alle vinduer åbne og blæser kørende. Her er sindsygt varmt!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *