Varde Sommerspil; Byens Bedste Horehus

foto 1 (5) foto 2 (4)

Egentlig er det ikke noget vi som sådan plejer at gøre, men jeg fik lokket mor med til sommerspil i torsdags. Mor var skeptisk og mente at det mest var sådan noget pensionister gør (og derfor havde vi da også allieret os med mors lille kølertaske og et par hynder, jojo).

Jeg har før sminket dernede og derved været inde og se nogle af stykkerne – en del gange. Jeg var med til at sminke skuespillerne hver aften og var på den måde ‘en del af det hele’. Det er en hel vild oplevelse som jeg faktisk tit savner, men som jeg bare ikke synes jeg har tiden til.

Nå, men det var jo ikke det indlægget her skulle handle om. Det skulle jo handle om Byens Bedste Horehus, som var årets stykke. Jeg gik ind med åbent sind; nogle af mine veninder synes stykket var rigtig godt – andre synes at det kunne være bedre. Jeg må indrømme at jeg ligger sådan lidt imellem; når man har set andre stykker, så synes jeg ikke dette var en af de bedre. Mange af dem sang godt, men jeg synes sangene var dårlige. Og så var der ikke en særlig god handling i. Men jeg var godt underholdt og vi grinte ret meget – og det var jo egentlig det jeg tog derned for. Jeg tror også mor synes det var rigtig hyggeligt! Jeg tænker i hvert fald at jeg gerne vil afsted næste år, hvor det er shrek de skal fremføre.

Har du været nede og se årets sommerspil?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *