Min Playlist #8

Jeg ved godt at det er lidt sløjt med indlæg; men jeg synes jeg arbejder hele tiden og når jeg så har fri så nyder jeg det gode vejr. Det er ikke fordi der ikke sker noget herhjemme; jeg får hæklet, jeg har lavet øreringe (som jeg nok skal vise jer SNART) og jeg får hygget mig med kærestemanden, mine dyr og i min have. Jeg skal dog nok lige få taget mig sammen og få skrevet en masse indlæg igen. Jeg sværger!

Men! Jeg tænkte at jeg da lige kunne flashe de 5 mest afspillede numre herhjemme lige nu. Jeg hører faktisk ret meget musik for tiden, men disse 5 er dem jeg hører på repeat.

1. Magic!; Rude (den er altså bare vanvittig god!)

2. Lukas Graham; Mama said (okay, det er rehearsal versionen, but still!)

3. Christopher; Mama

4. Michael Jackson ft. Justin Timberlake; Love never felt so good

5. TopGunn; Kongens Have

Hvad lytter du til for tiden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *