Mig før Dig // Jojo Moyes

foto 1 (2)

Inden jeg tog afsted til Tunesien købte jeg en bog, som jeg havde planer om at jeg kunne læse lidt i dernede. Jeg har længe haft ‘mig før dig’ til at stå på min ønskeliste og da den så var på tilbud blev jeg nødt til at købe den.

Og hold nu op! Jeg blev simpelthen så grebet af bogen; og jeg elsker at den får en til at tænke lidt over sit liv – og får en til at fundere over lidt store spørgsmål; Hvis du endte i en kørestol i morgen, har du så opnået alt det du ville? Hvis nu en bekendt ville begå assisteret selvmord, ville du så være der og støtte personen?

Jeg synes virkelig det var en god bog; lidt hård at læse (og sørgelig – jep, jeg tudede til bogen), men den er bare så god! Jeg endte med at læse i bogen hver dag, fordi jeg ikke kunne slippe den igen. Og jeg synes faktisk ikke at den kunne slutte på andre måder end den gjorde. Super god bog!

Bag på bogen står der:
Lou Clark ved en masse ting. Hun ved, hvor mange skridt der er fra bussen og hjem. Hun ved, at hun elsker sit arbejde på The Buttered Bun, og hun ved, at hun måske ikke elsker sin kæreste Patrick så højt, som hun burde. Hvad Lou ikke ved, er, at hun lige om lidt mister sit job, og at det bestemt ikke er nemt at få et nyt.

Will Traynor ved, at han ikke længere har lyst til at leve. Han ved, at livet nu føles småt og glædesløst, efter at han er blevet lam i stort set hele kroppen – og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. 

Hvad Will ikke ved, er, at Lou lige om lidt vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs. Og hvad ingen af dem ved, er, at de kommer til at forandre hinandens liv for altid.

Har du læst den? Hvis ikke, så synes jeg du skal komme igang!

0 tanker om "Mig før Dig // Jojo Moyes"

  1. Pingback: 3. søndag i advent | frk stubba

  2. camillapam

    Så er bogen bestilt til sommerferien. Tak for anbefalingen – glæder mig til at læse den 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *