Mit Vadehav

foto 1 (1) foto 2 (2) foto 3 (1) foto 4 (1)

Kender du til mitvadehav.dk? I dag har jeg været på kursus om vadehavet og hvordan man kan bruge vadehavet i forhold til børn i børnehaven. Det var KulturNaturVarde der stod for arrangementet og det var bare super godt!

Vi startede dagen ud med at være ude ved vandet og få fingrene i det. Der var lavet en bingo-plade, hvor vi så skulle finde de forskellige dyr; sandorme, krabber, snegle, muslinger og så videre. Jeg synes altså det var vildt godt! Og så blev vi forkælet med den lækreste frokost – og kage!

Nå.. Men det jeg lige kort ville sige angående mitvadehav.dk var egentlig, at hvis du tænker at du gerne vil lære fra dig hvad angår dyr/planter ved vadehavet, så er hjemmesiden fyldt med gode historier og aktiviteter/lege som man kan bruge til børn i stort set alle aldre – så behøver man ikke selv opfinde den dybe tallerken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *