Kanotur

foto 1 (4) foto 2 (2) foto 3 (1) foto 4 (3) foto 5

I dag har far og jeg været på kanotur. Vi har snakket om det mangemange gange, så vi fik planlagt at vi skulle afsted idag. Selvom vi ikke var HELT heldige med vejret (det var overskyet og skiftevis koldt og varmt) så var det bare en super hyggelig tur!

Vi sejlede fra Karlsgårde Sø (ved Sig) og så til Varde – så det var en tur på omkring 10km. Det tog os lidt over 2 timer og vi hyggede os! Der var uvirkelig mange guldsmede derude – som jeg forsøgte at tage lidt billeder af – og så var vi også på et tidspunkt ved at sejle ind i en ko, som tøffede rundt i vandkanten.

Super tur! Og vi skal da helt sikkert afsted igen!

0 tanker om "Kanotur"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *