En tur i biffen; Maleficent!

maleficent maleficent-princess-aurora-spindle1

Jeg har her til aften været en tur i biffen med Pernille. Jeg har længe gerne ville ind og se filmen Maleficent – da jeg syntes traileren så helt vildt fed ud! Og wow, det var en god film! Den var faktisk ikke helt som jeg havde regnet med; men meget bedre. Den var ikke særlig forudsigelig – hvilket bare gjorde, at man var meget opslugt af den. Helt sikkert en film jeg sagtens kunne se igen!

Filmen handler om den yndige Maleficent der lever et idyllisk liv i skoven, da hendes land invaderes. Maleficent forsvarer kongeriget med næb og kløer, men snigløbes af sine egne. Hun sværger hævn over den nye kongefamilie og nedkalder en forbandelse over deres nyfødte prinsesse Aurora. Men med årene indser Maleficent, at Aurora er den eneste, der kan genoprette freden i kongeriget og hele Maleficents forstenede hjerte. (scope)

Har du set den? Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *