Monstre!

Jeg har besluttet at jeg – når det er muligt – vil flashe lidt af det vi laver i børnehaven. Vi har nogle kreative unger derude, så de kommer ofte frem med nogle ret seje ting.. Som fx. disse monstre.

foto 1 (1) foto 2 (2) foto 3 (1) foto 4 (1)

Vi har lavet dem af granulet (som er noget lign. papmache); det er super nemt at arbejde med. Dog står der at det er hurtigt tørrende, men det tog cirka en weekend at tørre.. Såh. Men hvis man starter fredag, kan man jo sagtens færdiggøre dem om mandagen; hvor de fik frie tøjler i form af øjne, piberensere, palietter og så videre.

Børnene valgte fuldstændig selv hvad de ville lave; kan man mon fornemme at nogle af børnene var liidt inspireret af Olaf fra Frost? Næsten alle pigerne lavede den søde snemand, haha.

Jeg synes de er super søde og farlige! Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal lave noget med det produkt. Vi har brugt idéen fra AV-form, hvor man har en yoghurt-bøtte indeni for at stabilisere en smule.

2 tanker om "Monstre!"

    1. frkstubba Forfatter

      Ja, jeg synes altså også deres fantasi er helt fantastisk 😀 .. Og selvom man som pædagog har nogle idéer om resultatet, så bliver man altid bare overrasket over børnene. Det er så lækkert! 🙂

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *