Lidt nyt tøj

Ja, altså .. Jeg var jo i Blåvand igår med mine forældre, hvor jeg fik købt lidt nyt tøj. I dag fik jeg så købt lidt igen. Det går faktisk ret godt for mig med at bruge de penge.

PicMonkey Collages

Igår blev jeg forelsket i et par haremsbukser, men de kostede 300kr og det ville jeg ikke give. Men så idag ringede mor; hun var nede i byen og i en butik havde de 50% på alt – og de havde tilfældigvis også mine bukser. Og så blev jeg jo nødt til at købe dem, selvfølgelig! De er simpelthen så fede! Jeg skulle selvfølgelig lige se om de havde andre ting dernede (nu der jo var 50% på alt); så jeg endte med at købe en fin lang skjorte og en cardigan-ting også. Alt i alt kom jeg af med 400kr – det er da okay?

I morgen skal jeg så i Kolding Storcenter med Tanni. Jeg ender sgu med at bruge alle mine penge inden det bliver d. 1. Haha. Jeg må nok lige tage den lidt med ro i morgen. Det eneste jeg egentlig mangler er en bikini og et par toppe – og det skal jeg så prøve at holde mig til. Haha.

0 tanker om "Lidt nyt tøj"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

  2. pialyng

    Den skjorte har jeg kigget på SÅ mange gange!
    Endte med at bruge 575kr i Solo i dag, fordi de havde 50% -.-‘ Opdagede så da jeg kom hjem at jeg burde have købt et fint tørklæde! Og.. endte så også i h&m, hvor jeg fik købt en kjole og en trøje! *suk*.. Mine penge er væk -.-‘..

    Men lækkert tøj :D!!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *