Neglene; Neon Pink

IMG_9650 IMG_9652 IMG_9654 IMG_9660

Så fik jeg ny farve på mine negle. Denne gang fik jeg købt mig en pink – som i PINK. Jeg var faktisk liiidt i tvivl om jeg skulle købe den, for jeg synes den er ret vild! Jeg har faktisk kigget på den rigtig mange gange dernede, men hver gang har jeg tænkt at den måske lige var vild nok. Men jeg købte den denne gang – og jeg er faktisk rigtig glad for den.

Jeg tog lige en masse billeder i forskelligt lys, så i kan få en idé om hvordan farven ser ud.. Jeg må indrømme at jeg lige skal vænne mig til at have så kraftig en farve på mine fingre, men at jeg samtidig også bliver helt glad i låget af at kigge på dem.

Tag jer forresten ikke af mine grimme grimme fingre; sådan ser de ud, når jeg glemmer at bruge min håndcreme. Derudover er mine negle stadig bløde, så de bliver ved med at knække; forhåbentlig er det snart slut!

Farven: Nr. 034 – neon pink

0 tanker om "Neglene; Neon Pink"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *