En skøn torsdag

Det er jo helligdag idag og det betyder at weekenden lige blev 2 dage længere. Egentlig havde jeg ikke nogle planer idag, men det blev der hurtigt lavet om på.

PicMonkey Collage

Mine forældre var herhjemme og spurgte om jeg ville med et smut til stranden – og selvfølgelig ville jeg det! Vi fik shoppet en lille smule. Jeg fik købt mig nogle nye fine sandaler, en top (for sådan nogle mangler jeg!) og en buksedragt som jeg er sikker på at jeg vil komme til at elske.

Da vi kom hjem, grillede jeg hos mor og far. Claus var til fodbold, så ellers skulle jeg have spist selv – så er det altså bare hyggeligere at grille med mor og far (og vejret var jo fantastisk oveni!).

Efter grillmaden hoppede jeg på cyklen og tog ud til søde Pernille. VI havde aftalt vi skulle hygge her til aften – og det gjorde vi også. Hun havde købt noget hvidvin-ish, melon og nødder, som vi hyggede os med imens vi snakkede om alt mellem himmel og jord – og så finalen i Paradise!

Nu vil jeg hoppe i seng; det har været en lang men skøn dag! Og tænk, der er stadig 3 dage tilbage af ‘ferien’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *