En tur i cirkus!

foto 3 (1) foto 1 (3)foto 1 (1) foto 2 (2) foto 2 (4)foto 3 (2)

Jeg var igår aftes i Cirkus Dannebrog med Naja (claus’ niece). Det var super hyggeligt! Det var ikke planen at vi skulle afsted, men cirka en time før ringer Claus og spørger om jeg har lyst til at tage med – og selvfølgelig ville jeg da det! Det er godt nok længe siden jeg sidst har været afsted.

Naja havde aldrig været afsted før, så det var en ret stor ting for hende. Inden vi satte os ind var vi rundt at se på de dyr de havde med, så købte vi baconchips og sodavand og satte os på vores pladser. Vi havde simpelthen fået de bedste pladser; vi sad på 2. række lige i midten, så vi kunne se det hele.

Vi så en masse dygtige akrobater som kunne jonglere, lave vilde ting og så videre. Derudover var der heste, elefanter og køer (jaja, den er god nok). Det var rigtig godt!

Skal I i cirkus i år?

0 tanker om "En tur i cirkus!"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *