Så fik jeg også sagt velkommen til solen

10341862_10152465791528899_8640909404159706366_n

Av for saa…. Jeg har nydt solen i dag – måske lige lidt for meget. Jeg kan godt lide solen og jeg synes det er super lækkert at være ude i solskin; jeg kan dog slet ikke lide når den svitser min hud og gør den helt rød og øm!

I dag inden arbejde smurte jeg solcreme på mig; i mit ansigt og på mine skuldre. Det er jeg selvfølgelig super glad for.. Jeg er bare liidt træt af, at jeg ikke også gav min ryg noget solcreme da jeg alligevel var igang. Det lider jeg jo så under nu. Haha.

Men sådan her er det jo hvert år. Jeg lærer det nok aldrig.. Men jeg vil da lige tage solcreme over DET HELE i morgen.. Bare just in case. Bliver du også solbrændt, eller har du lært at bruge solcremen?

0 tanker om "Så fik jeg også sagt velkommen til solen"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *