Grillaften

foto 3 (3) foto 4 (2)

foto 1 (1)Puh. Slutningen på en lidt hektisk og stressende men også super god uge. Vi havde inviteret Louise, Michael og Frank hjem til grilmad her i aften. Jeg elsker virkelig grillmad, så nu hvor vejret – endelig – er lækkert, så er det bare om at nyde det og komme ud at grille så meget som muligt. Claus synes det er kedeligt kun at grille 2 mennesker – og så må vi jo invitere nogen til aftensmad 😉

Vi sad derude stort set indtil solen gik ned (kl. 21.00). Da vi havde grillet færdig, skulle vi have marshmellows! Egentlig ville jeg have det på bålet, men drengene mente at det kunne man sagtens på grillen. Efter en del dårlige forsøg fra min og Louises side, tog Franke og Claus over. Derefter blev de faktisk helt okay!

Nu vil jeg så smide fødderne op, se lidt tv og slappe af. Jeg skal snart i seng, så jeg kan blive klar til en ny uge. Hvad har du lavet her i weekenden?

0 tanker om "Grillaften"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *