Music4Free

music4free

Vi var til Music4Free igår og det var super godt.  Ud af et program der bød lidt på alt muligt forskelligt; blandt andet hedegaard, Xander, L.I.G.A, Christopher, Niklas og så videre .. Så var det faktisk kun Xander, Christopher og L.I.G.A vi nåede at høre – men det var skide godt, så det gør ingenting.

Christopher var – som ventet – helt genial! Jeg synes altså han er en køn en at kigge på og så synger han jo bare skide godt! Han sang alle de sange man kendte og sluttede af med 1st like. Det kan vi godt lide! Xander derimod var måske lidt en skuffelse. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, meen ja. Og så sluttede aften af med L.I.G.A og sikke en fest! De gav den max gas på scenen – og det var virkelig fedt! Desværre er der bare ikke så mange af sangene som jeg (og tydeligvis meget af publikum) ikke kendte, så det var lidt ærgerligt.

Årsagen til at vi ikke fik hørt resten, var fordi der var sindssygt mange mennesker (altså, som i MEGA mange mennesker!) og så fordi vi havde fundet os et bord inde på BigBen, hvor vi havde det skide sjovt inde! Vi sad en god flok derinde, så man glemte lidt at der også var musik ude på torvet.

Det var en super aften! Virkelig. Så idag kan jeg fornemme at vi skal være liidt stille herhjemme; for både Claus og Michael (som har sovet her) er en smule trætte idag. haha.

Jeg har mangemange flere billeder, så det kan godt være jeg lige redigere lidt i mit billedvalg. Bare sådan for at få endnu flere billeder herind. Men det bliver ikke nu.

0 tanker om "Music4Free"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *