Kærestemanden har fødselsdag!

foto 1 (1)foto 4

Kærestemanden har fødselsdag idag; hurraaaa! Han bliver 26år og det skal selvfølgelig fejres. Jeg ville gerne have spist morgenmad med ham, men da jeg skulle åbne børnehaven måtte jeg tænke lidt kreativt. I stedet havde jeg købt noget brød og en othellolagkage (Claus’ yndlingskage) og så kunne vi spise det til middag, da jeg havde fri.

foto 2

Og ingen fødselsdag uden sang og gaver! Jeg synes altid det er svært at købe gaver til Claus – for han er typen der køber det han lige står og mangler. Typisk. Men jeg fandt da lidt gaver til ham alligevel. Vi skal jo sydpå nu her, så jeg købte nye badeshorts til ham. Jeg købte også en bog til ham (ikke at han egentlig er den store læsehest); han havde snakket om bogen med Alex Ferguson – og så tænkte jeg, at den skulle han da have. Siden vi flyttede ind i huset, har han snakket om at han mangler lidt en fodbold når han er i haven – så det fik han selvfølgelig også.

Nu vil jeg rende ud og klippe Claus – for det trænger han til! Derefter får vi besøg af nogle venner og så skal vi til Music4Free på torvet i Varde. Jeg glæder mig – for Christopher kommer!

Argh. Jeg havde lavet indlægget igår, men glemte så at trykke send. Jeg har tryllet lidt, så indlægget igen passer med datoen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *