Xscape

foto 1 (1) foto 2 foto 3 (1)

Yayayayayyayayayay! Jeg modtog igår det nye album fra Michael Jackson – og jeg er så glad! Og jeg har selvfølgelig købt deluxe udgaven (selvfølgelig); så der er lige en dvd med oveni købet. Jeg har tidligere flashet en af sangene her på bloggen. Resten af albummet er lige så godt! Virkelig.

Den hurtige vil sikkert sige ‘jamen, er han ikke død?’ og jo, det siges der jo. Det er heller ikke et nyt album som sådan. Han har haft et kartotek (hedder det ikke det?) med en masse halve og færdigproducerede sange som aldrig er kommet på nogen af hans albums; det er nogle af de sange, man har samlet på dette album (lidt ligesom man havde gjort med albummet ‘Michael’). Så nogle af sangene er tilbage fra da han lavede nogle af de tidligere albums også – fx er ‘love never felt so good’ helt tilbage fra 1983. Crazy!

0 tanker om "Xscape"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *