Mailo 5år!

mailo

Og Mailobassen bliver jo også 5år i år. Hurraaaa! Som før nævnt havde jeg faktisk altid troet at det var ham vi skulle sige først farvel til, men nænej. Han er en sej lille satan!

Han er dog her på sine gamle dage blevet en smule stædig – Claus mener dog, at det er fordi jeg snotforkæler de to. Så når Mailo kommer ind i buret, rusker han tremmer som en gal. Og det skal han jo selvfølgelig ikke, så enten kommer han ud igen eller også kommer han ind sammen med Rofus. Jaja, han har lært det, den lort.

Men han er dejlig, nysgerrig og vanvittig kontaktsøgende. Han skal vide præcis hvor vi er! Han gider ikke ligge hos os eller blive puttet med, men hvis han kan få lov at ligge lige ved siden af.. Så er det mere end fint.

Men hurraaaa! Og idag skal han selvfølgelig også forkælet lidt!

0 tanker om "Mailo 5år!"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

  2. Helle Dannemand

    Din Mailo lyder til at have lidt samme personlighed som min kat Max. Det med at være kontaktsøgenden og skulle vide, hvor vi er og helst være i nærheden men ikke ville nusse og putte er helt spot on. Han har sin plads i sofaen ved siden af mig eller i min benende i sengen, og det er han godt tilfreds med.
    Så tillykke med det lille pus. Han er en sød lille én 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *