Ikea-køb

Igår var jeg på tur med mine forældre. Først var vi et smut forbi Brørup Marked, hvor jeg fik købt en lille ugle. Da vi var færdige med at gå rundt der, tog vi afsted mod IKEA. Egentlig manglede ingen af os noget, men vi tænkte at det var længe siden vi havde været afsted .. Og ja, så er det bare altid skide hyggeligt at være der.

1

– Mine forældre var så søde at forælre mig denne lille Orchide – okay, I kan selvfølgelig ikke se på billedet at det er en lille en, men den er ikke mere end 30cm høj.
– Jeg købte også nye dækkeservietter til køkkenet. Sorte, runde og helt simple.

2– Nu er det ikke fordi jeg mangler lysestager; hvis I spørger Claus vil han faktisk nok mene at jeg har så mange at jeg kunne tætte huse med dem. Men alligevel blev jeg helt forelsket i disse lysestager. De har en masse farve!
– Dyrene havde i forvejen sådan et tæppe her, men det var bare blevet så nusset og ulækkert at de trængte til et nyt – så det fik jeg lige med hjem . Derudover kom jeg til at købe en bamse til dyrene (som de så er pisse ligeglade med, fedt).

3

– Kender i det, at man nogengange kan se en ting og så gå forbi det? Det har jeg gjort de sidste mange gange jeg har været i ikea med denne lanterne. Jeg elsker lanterner, det er ingen hemmelighed. Og så var de sat ned, så blev jeg jo nødt til at få den med hjem denne gang.
– Dette var en af de ting jeg vidste hjemmefra at jeg skulle have mig. Vi skulle have nogle nye glas, for dem vi havde i forvejen er sådan nogle kedelige glas som alle bare har. De er ret små og vi bruger dem egentlig ikke. Disse er lidt større og bare meget finere, så dem købte jeg 12 af! IMG_9647

Vi havde i forvejen den store lanterne her (faktisk har vi to af dem) og jeg elsker dem; jeg synes simpelthen de er så fine og store. En dag opdagede jeg så på ikeas hjemmeside at man også kunne få den i et nummer mindre – og jeg ville gerne have to stående, en i hver størrelse.

Udover disse ting fik jeg også købt nyt sengebetræk (dette), men jeg skal først lige have syet det så det passer til vores dyne – hvorfor er det at IKEA har skodmål, når det kommer til dobbeltdynebetræk? Hmf. Jeg skal nok flashe betrækket, når jeg har fået det syet og det ligger på sengen.

dækkeservietter | fåreskind | drikkeglas | lanterne | lille lanterne

0 tanker om "Ikea-køb"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *