Rofus 5 år!

PicMonkey Collage

Rofus har fødselsdag -og det har han jo og det er idag. Rofus har fødselsdag og det har han jo idag. Og hør nu her hvordan vi alle båtte vil (Claus er tydeligvis idéforladt, når man spørger ham om hjælp, haha) .. Men hurra!!

Min aktive lille Rofus bliver idag 5år! Han er ved at være en gammel dreng, men det kan man på ingen måder mærke på ham. Han er stadig aktiv og til tider skide irriterende, men jeg elsker ham! Han er lige som han skal være. Så hurraaaaaa!! Jeg håber jeg får mange flere år sammen med den dreng!

Jeg tror bestemt vi skal ud og gå en tur i haven senere idag .. Og måske spise lidt kød. Forkæles skal han i hvert fald. 

0 tanker om "Rofus 5 år!"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *