Markedsfund

Som jeg skrev tidligere idag, så var vi til Korskro Marked. Jeg elsker altså markeder og kommer altid hjem med lidt af hvert – ofte også ting jeg egentlig ikke anede jeg manglede. Denne gang fik jeg faktisk en del med hjem; men alt sammen noget jeg kan bruge.

IMG_9627

Jeg købte faktisk dette fad indenfor de første 10min. Jeg så fadet og var ikke i tvivl om at det skulle med mig hjem. Det er dog lidt rusten og sådan, men jeg håber stærkt på at jeg kan rense det rent. For hey, det kostede kun 25kr? Men nu hvor jeg så har fået den hjem, er jeg kommet i tvivl om den måske er liiidt for stor. Haha.

IMG_9619Jeg er hver gang vi er til marked på jagt efter nye MJ-plader. Jeg har en plan om at jeg vil have alle de primære albums som han har lavet – som plader, så de kan komme op at hænge. Jeg har i forvejen Thriller og Bad, så jeg var henrykt da jeg fandt Dangerous! Den passer jo perfekt til samlingen – og så til kun 40kr?! Jeg fandt også single-lp’en til In The Closet, så den kom også med hjem.

IMG_9626Jeg elsker de der espadrillos og jeg plejer faktisk bare at købe de der mao-sko fra Kvickly. De er fantastiske og jeg har brugt dem de sidste par år. I dag fandt jeg dem så i forskellige prints – og til kun 5kr? Så jeg endte altså med at købe 4 par med hjem.

IMG_9622Ved samme bod som jeg købte espadrillos-sko, købte jeg også nogle nye shorts/knickers. Hey, 3 par for 50kr? Det var sgu billigt. Jeg var egentlig lidt spændt på størrelsen, for hvad bruger jeg egentlig? Men yaaay, jeg kan passe dem! Så er der lidt mere sommertøj til mig.

IMG_9630Derudover købte jeg også en softshell-jakke. Jeg havde en sidste år i lyserød, som jeg endte med at male på. Så det er lækkert nok med en ny jakke – og den kostede kun 50kr? Det kan vidst ikke gøres meget billigere. (ja, jeg undskylder billedet.. Men jeg lignede lort, haha).

5 tanker om "Markedsfund"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *