Korskro Marked

PicMonkey Collages

Puh, vi er næsten lige kommet hjem fra en tur til Korskro Marked. Vi tog afsted ved 10tiden i morges, så det har også været en lang dag. Men hyggelig, bestemt. Vi er derude hvert år – og selvom det er det samme hver gang, så er det altså en fast tradition at vi skal afsted.

Jeg fik faktisk købt en del derude; både ting som jeg er på jagt efter hver gang, men også ting som jeg egentlig ikke anede at jeg manglede. Haha. Men er det ikke tit sådan? Faktisk havde vi ikke engang været derude i 10min. før jeg forelskede mig i et kæmpe fad. Jeg skal nok vise jer billeder af mine køb; sådan et indlæg laver jeg i løbet af i aften.

Nu må det vidst være tid til at jeg smider mig på sofaen og slappe lidt af – og måske ser en film? Mine fødder gør simpelthen så ondt af at gå frem og tilbage derude.

Skal du afsted til Korskro Marked i år?

0 tanker om "Korskro Marked"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *