Tello ville være blevet 4 år ..

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

I dag ville min Tellomus være fyldt 4 år.

Det slog hårdt i morges da det gik op for mig hvilken dag det var. Meget hårdere end jeg havde troet det ville. Jeg blev så ked af det. Tello burde have været her idag – på sin 4års fødselsdag. Men sådan blev det ikke.

Jeg savner ham, men jeg har ligesom accepteret at det er sådan det er. Også selvom jeg synes det er dybt uretfærdigt. Derfor kom det også bag på mig, da jeg i morges pludselig brød sammen og synes at verden var det mest uretfærdige. Men egentlig er det jo klart; idag burde jo være hans dag.. Men han er her ikke.

Men selvom Tello ikke er ved os mere, så vil jeg altså stadig ønske ham tillykke! Og jeg vil ønske alle hans søskende tillykke også! Jeg håber resten af kuldet bliver mindst 100 år!

tello 5ugerOg alle de her billeder får mig jo så selvfølgelig til at hyle igen. Men det er okay. Han var en fantastisk flot dreng, så jeg synes i skulle se lidt billeder af ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *