Overnatning i børnehaven

foto

Dette var min seng igår. Jeg må indrømme at det er læænge siden jeg sidst har sovet i sovepose og på liggeunderlag. Jeg tror faktisk sidste gang var dengang i folkeskolen hvor jeg gik til spejder – og jeg savner det ikke!

I børnehaven har man tradition for at de børn der skal i skole nu her, får lov at sove i børnehaven – og det er ret stort for dem! Dagen startede igår ved 9-tiden, hvor vi tog på tur i Ballonparken (en stor legeplads). Derefter tog vi tilbage til børnehaven, spiste aftensmad, så frost (som btw. er en genial film!) og så skulle der ellers soves.

Eller.. Nogle børn var hurtige til at falde i søvn, andre havde svært ved det (både fordi det var et nyt sted eller fordi de savnede mor/far). Men ingen blev hentet – for så seje er mine børn nemlig! 😉 .. Men det tog lidt tid for pigerne at falde i søvn; men kender man ikke det selv? Haha. Da de faldte i søvn skulle vi lige rydde lidt op og sådan, og så hoppede vi også i seng (ved midnatstid).

Men! Nogle af pigerne (som jeg sov med) stod fandme op allerede klokken 5.15!!! Altså seriøst det er tidligt, når man har været oppe mange gange i løbet af natten. Men tøserne havde en fest; de fniste og grinede og hyggede sig. Så istedet for at de skulle ligge og vække alle de andre i rummet, stod vi op. Da klokken blev omkring 6, var der flere der var stået op – og så satte vi os i vores nattøj med dyner/soveposer og så Frost færdig. Det var skide hyggeligt! (også selvom klokken kun var 6).

Nu har jeg så sovet lige siden jeg kom hjem og jeg er stadig træt. Haha. Men! Jeg vil også have lidt ud af dagen inden vi skal hjem og spise hos mine forældre i aften.

0 tanker om "Overnatning i børnehaven"

  1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *