Jeg læser lidt ..

foto

Undskyld undskyld, at jeg ikke rigtig har fået blogget i den her uge. Det er altså ikke fordi jeg ikke vil, overhovedet. Men jeg har haft lidt lange dage og efter arbejde har jeg haft en masse forskellige planer. Når jeg så endelig har haft tid til at slappe af, ja så har jeg faktisk læst.

For lang tid siden købte jeg sidste bog i Trilogien af Maya Banks (glød, gnist, ild) og den har bare stået og råbt efter mig fra reolen. Så for en uges tid siden tog jeg den frem og gik igang med at læse. Og den er altså god! Faktisk så god at jeg har liidt svært ved at lægge den fra mig igen, når jeg først er begyndt – hvilket også har resulteret i at jeg kun har 30-40 sider tilbage. Typisk.

Jeg håber på at få blogget lidt i weekenden. Men i morgen skal jeg først på arbejde og med børnene ud i ballonparken, efterfølgende skal børnene være med til at spise og overnatte i børnehaven. Det bliver sikkert skide hyggeligt! Men det betyder samtidig også at jeg først har fri fra arbejde lørdag ved 10tiden. Hehe.

Så god weekend alle sammen! Hvad skal I lave i weekenden?

0 tanker om "Jeg læser lidt .."

  1. Anja

    God weekend til dig også 🙂
    Min dejlige kæreste kommer i morgen tidlig, så jeg skal bare hygge med ham.
    Det skal nok blive dejligt <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *