Kærestedate

foto 3 foto 5 kærlighed

Kæresten og jeg havde jo som sagt årsdag igår (9års dag for at være helt præcis) og det valgte vi at fejre ved at tage ud at spise og derefter i biografen.

Vi var på en græsk restaurant her i byen, som vi ikke har været på før. Til forret var der paneret feta m. salat og tzatziki. Oh my, hvor smagte det godt – og egentlig var det jo også meget lch’fish. Det var virkelig lækkert og jeg overvejer om man ikke selv kunne lave det paneret feta. Til hovedret bestilte vi buffet; det bestod af forskelligt kød, ris, kartofler, salat og igen tzatziki. Igen var det sindssygt lækkert! Der var bare altalt for meget mad, så vi droppede desserten.

Da vi var færdige med at spise, var det tid til biografen. vi skulle ind og se ‘The Other Woman’ – og jeg synes den var ret god. Den kunne man sagtens se igen! Biografen var fyldt med piger, så Claus var ret glad for de 4 andre gutter der var i biografen. Haha. Men selv Claus synes faktisk at filmen var okay.

0 tanker om "Kærestedate"

 1. Pingback: Maj blev måneden .. | frk stubba

 2. Jeanette Henriksen

  Halløj…

  Tillykke med 9 år… tiden flyver bare afsted ikk??
  Har selv lige haft 4 års dag med kæresten og selv om jeg føler at jeg har kendt ham altid, synes jeg de 4 år er gået vildt hurtig. 😉
  Lyder til at i har haft en skøn date.. Nice.. <3

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Hej du! 🙂 .. Mange tak 🙂 ja, det er helt vildt så stærkt tiden går. Tillykke med jeres 4årsdag! Når man har været sammen i lang tid har man lidt svært ved at forestille sig hvordan det har været før 😛 haha.

   Det var en rigtig dejlig date 🙂 absolut.

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *