Kærestedate-outfit

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

Claus og jeg skal ud og spise nu her – og jeg glæder mig! Vi har idag været kærester i 9 år og det skal så absolut fejres! Det er egentlig ikke fordi vi gør i månedsdage eller sådan, men jeg synes alligevel at det er hyggeligt at gøre lidt ekstra på vores årsdag. Så derfor tager vi nu ud og spiser og bagefter i biografen.

Men inden vi går, ville jeg lige vise mit outfit. Jeg har tidligere idag været nede i byen med mor og der endte jeg med at købe en nederdel – så den ville jeg absolut have på i aften. Jeg er normalt ikke til nederdele og den slags, men efter jeg har tabt mig synes jeg de er helt fantastiske. Og så med min nye t-shirt, synes jeg faktisk at outfittet er meget fint.

0 tanker om "Kærestedate-outfit"

 1. Anja

  Sikke et flot outfit! Ikke for “fint” og ikke for ligge-på-sofaen-og-slappe-af agtigt (afslappet?). Nederdelen klæder dig især rigtig godt 🙂 Og mange gange tillykke med de 9 år – det er længe, men i passer også perfekt sammen.
  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Det var lige præcis det look jeg gik efter; jeg gad ikke være overdressed, men heller ikke underdressed. Så synes også selv det var en god løsning 🙂

   Og mange tak. Ja, det er sindssygt lang tid. Utroligt at vi egentlig har kunne holde hinanden ud i så lang tid, haha 😛

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *